Вчора, 17 лютого, на Львівщині у річці був виявлений труп чоловіка. В ході розслідування з'ясувалося, що чоловік вважався зниклим безвісти, так як зник ще два місяці тому, а тепер його вдалося знайти.

Відомо, що вчора близько трьох годин дня в річці Західний Буг було виявлено тіло мертвого чоловіка. Виявляється, що потерпілому було п'ятдесят один рік. Він родом з села Купче, яке знаходиться у Львівській області. Співробітники правоохоронних органів доставили тіло в морг.

Засоби масової інформації пишуть про те, що тіло знайшли у річці Західний Буг. Дана річка знаходиться в Золочівському районі Львівської області, точніше вона бере звідти початок і лежить аж до кордону з Білоруссю. Сам чоловік проживав у Буському районі. Якщо подивитися на карту, то стає зрозуміло, що ці два райони не дуже то й близько знаходяться. Тому як чоловік там опинився - поки невідомо.

Нагадаємо, в українській столиці є своя річка смерті, де часто виявляють трупи. Нещодавно знайшли тіла трьох утоплеників у річці Дніпро. Ними виявилися двоє чоловіків і одна жінка.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.uа, в Києві знайшли потопельницю в декількох метрах від берега. Згідно інформації, бездиханне тіло виявили в районі вулиці Закревського. Незважаючи на зусилля оточуючих і медиків, які виїхали на місце події, врятувати жінку так і не вдалося.

Знай.uа писав, біля київського мосту знайшли два трупа. Одним з них був чоловік, який потонув у Дніпрі. А другою була жінка. На місці події працювало чергове відділення групи водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення ДСНС.