Поліцейські Дніпра просять допомоги у жителів міста у встановленні особи загиблої жінки, раніше знайденій в сміттєвому баку.

Як відомо, у п'ятницю, 4 січня, чоловік, який шукав макулатуру в сміттєвому баку, розташованому біля під'їзду №17 багатоповерхового будинку на проспекті Героїв №12, виявив валізу. У ньому виявилися тіло невідомої жінки, а також домашні речі. До теперішнього моменту особа померлої так і не встановлена.

Прикмети знайденої: на вигляд 18-25 років, статура худорлява, волосся русяве, пофарбоване, нарощені вії, дугоподібні, тонкі брови, довгі накладні нігті.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Була одягнена в сині джинси з рваними колінами, а також фіолетовий бюстгальтер з візерунком.

Прикраси: ланцюжок на шиї(біжутерія), на лівій руці срібний перстень з написом:†; Спаси і Збережи†;.

Всіх, кому що-небудь відомо про знайдену дівчині, просять повідомляти інформацію у Соборне відділення поліції ГУНП в Дніпропетровській області: (0562) 46-50-02, (097) 642-34-22.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Києві на Гідропарку був знайдений труп дівчини без видимих ознак насильницької смерті, який лежав біля самої води. На вигляд їй не більше 30 років, а одягнена вона була лише в спідню білизну. На місце страшної знахідки оперативно прибули поліцейські, карета швидкої допомоги, слідча-оперативна група, а також співробітники ДСНС. Подробиці розслідування стануть відомі пізніше.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Печерським районним судом столиці була обрана міра запобіжного заходу для екс-боксера Очертяного у вигляді 60 діб утримання під вартою з можливістю внесення застави. Його обґрунтовано підозрюють у вбивстві співробітника УДО, яке відбулося в Києві, 2 січня. Як відомо, через деякий час підозрюваний сам з'явився в поліцію у супроводі свого адвоката.

Також "Знай.uа" писав, що під час святкування Нового року в Харкові чоловік залишився без кисті руки і з розірваним особою після невдалого запуску феєрверку. На даний момент він у важкому стані знаходиться в лікарні, лікарям довелося збирати його обличчя буквально по частинах.