Сьогодні вночі з 17 на 18 лютого, у Львові була перестрілка. Подробиці інциденту.

Співробітники правоохоронних органів повідомляють: "Близько трьох годин ночі екіпаж четвертого батальйону Національної поліції у Львівській області, патрулюючи в центральній частині міста, йшов з проспекту Шевченка на проспект Свободи і раптом почув звук, схожий на постріл".

Виявилося, що на перетині з вулицею Руданського правоохоронці побачили чоловіка, який ховав за спиною зброю. Інспектори запідозрили цього чоловіка в тому, що саме він стріляв і негайно підійшли до нього і уточнили, що у нього заховано за спиною.

Примітно, що чоловік одразу зізнався, що ховає пістолет і повідомив, що дозвільних документів у нього при собі немає. Варто відзначити, що дозвіл на носіння зброї завжди повинен бути присутнім при власнику зброї.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Потім до патрульних підійшли ще двоє чоловіків, швидше за все, друзі порушника і почали вести себе неадекватно. У зв'язку з цим патрульні були змушені викликати ще один екіпаж. Коли останні під'їхали, один із друзів порушника забрав пістолет у свого друга і спробував втекти з місця події. Але йому це не вдалося.

Оперативники затримали його і в кишені його штанів виявили травматичну зброю. Правоохоронці вилучили пістолет, патрони і гільзу.

Далі всіх порушників доставили у відділення поліції, де вони вже давали свідчення. За попередніми даними, порушникам закону інкримінують ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Нагадаємо, у Сполучених Штатах Америки створюють головну зброя.

Як раніше повідомляв Знай.uа, сталася бійня в американській школі.

Знай.uа писав, у кривавій перестрілці у Відні замішана мафія.