У Дніпропетровській області співробітники правоохоронних органів розслідують вбивство літнього чоловіка. Представник Нацполиції повідомляють, що інцидент стався в місті Кривий Ріг. Там зловмисник напав на 76-річного пенсіонера. Вдалося встановити, що тіло з ознаками насильницької смерті було виявлено в районі Кривого Рогу.

Труп був виявлений на узбіччі дороги між селами в Криворіжському районі. В ході слідства було встановлено, що вбивця вдарив 76-річного знайомого в шию, груди і голову ножем декілька раз, після чого залишив пенсіонера вмирати.

Завдяки оперативній роботі поліції запланованого вбивцю вдалося затримати вже через кілька годин. Ним виявився безробітний 53-річний чоловік. Він зізнався у зробленому. Зловмисник повідомив співробітникам правоохоронних органів, що він вирішив убити свого знайомого після сварки. Зараз підозрюваний чоловік затриманий, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, що ножем у серце: жорстоке вбивство правоохоронця сколихнула всю Україну.В суботу вранці, 6 жовтня, в Дніпропетровську на вулиці Виконкомівській, 24а сталося звіряче вбивство: співробітника прокуратури вдарили ножем у серце. Сталося це в його власній квартирі.

"Знай.uа" повідомляв, що ховався під диваном: криваве вбивство змусило Київ тремтіти від жаху.Страшний злочин, який стався у Дніпровському районі, поставило на вуха весь Київ: молодий хлопець, житель Вишневого, вбив чоловіка і ховався в його квартирі під диваном.

Нещодавно "Знай.uа" писав, 6 пострілів в голову: ревнивець розстріляв наречену, дізнавшись її таємницю.Ревнивець шість разів вистрілив у голову своїй дівчині після того, як дізнався про її подвійне життя. Тіло 23-річної Нафаторн Канокасемсофон було виявлено в її автомобілі, який вона купила на кошти коханців.