Член правління Приватбанку з питань інформаційних технологій Олександр Дрелінг покинув свій пост.

Цю інформацію повідомили у прес-службі фінустанови, передає "ХВИЛЯ".

Спостережна рада Приватбанку прийняла відставку Олександра Дрелінга, який раніше займав посаду члена правління банку з питань інформаційних технологій.

"18 лютого 2019 року наглядова рада прийняла відставку Олександра Дрелінга, члена правління Приватбанку з питань інформаційних технологій". йдеться в повідомленні

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вже стало відомо, хто замінить Дрелінга на важливій посаді. Головним ІТ-шником Приватбанку стане Андрій Гриценюк.

Причини відходу Дрелінга з фінустанови невідомі.

Зазначимо, що Олександр Дрелінг прийшов в ПриватБанк в 2016 році в період націоналізації. До червня 2018 року він також обіймав посаду голови тендерного комітету Приватбанку.

Нагадаємо, що ПриватБанк оголосив про те, що до кінця березня оснастить всі відділення зчитувачами електронних паспортів (ID-карт). Про це повідомили представники компанії.

У компанії відзначають, що всі необхідні закупівлі здійснені і тепер ПриватБанку залишилося розіслати рідери по відділеннях.

До кінця лютого пристрої з'являться у найбільших і найбільш прохідних пунктах, а до кінця березня - у всіх відділеннях (понад 2100 точок).

Дані рідери дозволять ПриватБанку швидше обслуговувати клієнтів з ID-картами, так як пристрої автоматично будуть зчитувати дані та вносити їх у систему. Пропаде необхідність співробітникам робити це вручну.

У "Приватбанку" відзначають, що пішли на цей крок, так як останнім часом зріс попит і потреба в такій послузі. Представники банку також відзначили, що в компанії протестували пристроюї на декількох відділеннях, а також записали навчальні відеоматеріали для співробітників.

Як повідомляв Знай.ua, Нацбанк придумав, як полегшити життя українцям. Регулятор обережно підходить до питання скасування обмежень.

Також Знай.ua писав, що ПриватБанк терміново звернувся до клієнтів. Єдине, що ви можете, це звернутися із заявою в поліцію.