10 лютого в Дніпрі знесли черговий МАФ, де протягом багатьох років десятки місцевих жителів паплюжили свою честь і гідність. У маленькому, непримітному магазині, який завішаний декоративною сіткою розливали алкоголь без дозвільних документів.

За мірками інших врятованих кіосків, досить солідна "наливайка". Вона розташована на вулиці Миколи Міхновського. Про це повідомляє "Інформатор". Це місце вже давно стало улюбленим для пенсіонерів, і для будь-якого, хто любить випити на дозвіллі. Судячи з того, що до маленького кіоску прибудували справжню цегляну терасу, справи у власника йшли добре, але як кажуть, на кожного хитрого бізнесмена у влади знайдеться свій штраф. У кафе не були узаконені продаж алкоголю і його розлив. Це і стало приводом для того, що б знести МАФ.

Зазвичай ця процедура займає не більше 30 хвилин, але в цей раз комунальники довго вовтузилися, тому що 80% стін кіоску складалися з цегли. Робочі озброїлися кувалдами і просто почали трощити все підряд. Господаря майна на місці не виявилося, як і його клієнтів, тому все пройшло без зайвих розмов.

Мешканці сусідніх будинків були цьому дуже раді. Вони розповідають, що в теплу погоду тут постійно тиняються п'яні люди. Ввечері було дуже страшно заходити в провулок, так як ніхто не знає, що у цих п`яниць на думці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що Пам'ятник Дружби народів знесли у Харкові.В ніч з 15 на 16 листопада в Харкові знесли пам'ятник, присвячений дружбу України і Росії. При знесенні пам'ятника був задіяний кран комунального підприємства "Харківські теплові мережі". Про це повідомляє харківське добровольческое підрозділ "Східний Корпус".

Нещодавно "Знай.uа" писав, Кияни збираються знести найвищу будівлю України.Прибрати висотку вимагає ЮНЕСКО. Цей факт свідчить про рівень проблеми.

"Знай.uа" Кличко віддав під торговий центр одна з найвідоміших будівель Києва.Деякі кияни були вражені тим, що в четвер, 1 лютого, в столиці почали розбирати будівлю, в якій розташований унікальний архітектурний об'єкт, відомий як "Тарілка".