Прес-служба прокуратури Львівської області повідомляє, що ґвалтівника і вбивцю пенсіонерки засудили на п'ятнадцять років. Тим не менш прокуратура з цим вироком не згодна і буде його оскаржувати.

Відомо, що двадцяти дев'ятирічний чоловік підозрювався в кількох злочинах. Серед яких розбій, зґвалтування і вбивство. Як це сталося?

Як повідомляє прокуратура Львівської області, цей інцидент стався ще два роки тому, 28 грудня 2017 року. Підозрюваний неодноразово пробирався на територію постраждалої пенсіонерки і вимагав у неї гроші. Але в цей нещасливий день, крім того, що він вимагав гроші, зловмисник побив стареньку, а потім зґвалтував. Після скоєного чоловік вкрав тридцять три тисячі гривень і зник з місця злочину.

У зв'язку з даними обставинами, міський суд Самбірського району Львівської області визнав підозрюваного винним і виніс вирок у вигляді позбавлення волі строком до п'ятнадцяти років.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Тим не менш прокуратура з таким вироком не згодна. На їх думку, це занадто м'яке покарання за такі три жорсткі статті, які підсудному інкримінували. А це частина четверта статті сто вісімдесят сьомої ККУ (Розбій), частина четверта статті сто п'ятдесят другої ККУ (Зґвалтування) та пункт шостий, пункт десятий частини другої статті сто п'ятнадцятої ККУ (Умисне вбивство). На даний момент прокуратура готує апеляцію.

Нагадаємо, відомого футболіста Кріштіану Роналду звинуватили у зґвалтуванні. Більше того, таких заяв було декілька і всі вони від різних дівчат. Останні навіть зверталися до юристів за допомогою.

Як раніше повідомляв Знай.uа, російську журналістку зґвалтував ремонтник. Дівчина викликала "чоловіка на годину", за що і поплатилася. Відомо, що після того, як він закінчив ремонтні роботи, поглумився над журналісткою і втік.

Знай.uа писав, в Україні набув чинності новий закон про секс. Тепер виконувати подружній обов'язок можна тільки після попередньої згоди і розписки, завіреної у нотаріуса. Інакше, секс буде вважатися злочином, за який загрожує в'язниця.