У Дрогобичі, що на Львівщині, учень дев'ятого класу розпилив на учнів сьомого класу балончик з газом. Про це свідчить заява відділу комунікації поліції Львівської області.

Вчора, 19 лютого, в місцевий відділ поліції надійшов сигнал про те, що двох школярів доставили в медичний заклад з хімічним опіком обличчя. Відомо, що таку інформацію правоохоронним органам надали співробітники медичного закладу.

На місце події, у львівську школу, прибули співробітники поліції і ювенальної превенції. На місці події вони попередньо встановили, що після закінчення другого уроку дев'ятикласник розпилив газ з перцевого балончика семикласнику в обличчя. Поруч з дитиною стояла ще дівчинка. В результаті газ потрапив і їй на обличчя. Школярів відправили в лікарню, там їм надали необхідну медичну допомогу і відпустили додому.

Зі слів учнів старших класів, даний інцидент між школярами спровокував словесний скандал. Також відомо, що газовий балончик учню дев'ятого класу придбав його батько з метою безпеки. Але, здається, хлопець не в тому випадку використав свій захист.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

За фактом даної події відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті сто двадцять п'ятої ККУ. Ця стаття передбачає умисне нанесення легких тілесних ушкоджень. Відповідно до даної статті, покарання варіюється від штрафу в розмірі п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян до двохсот годин громадських робіт, або виправні роботи до одного року.

Слідство триває.

Нагадаємо, шістнадцятирічну дівчинку застрелили прямо в школі. Батько дівчинки завжди проводжав її в школу, але цього разу не вберіг.

Як раніше повідомляв Знай.uа, в Україні школярам дозволять проходити шкільну програму в домашніх умовах. Також буде можливо закінчити школу екстерном.

Знай.uа писав, в одній із шкіл України викладають українську мову. Від батьків піднялася хвиля критики. В мережі обурилися таким «нововведенням» і порадили батькам звернутися в СБУ.