У місті Роттердам (Нідерланди) на території коледжу застрелили 16-річну ученицю.

Про це повідомляє BBC.

"Хумейра Оз була атакована на парковці для велосипедів у Роттердамському коледжі дизайну незабаром після того, як її уроки закінчилися", - йдеться в повідомленні.

Одразу після інциденту поліція схопила 31-річного чоловіка, імовірно громадянина Туреччини. За словами однокласниць, дівчина з ним зустрачалась раніш деякий час, а нещодавно пара розійшлась. Після цього дівчина скаржилася на те, що він погрожував їй. Через що її навітьостаннім часом до школи супроводжував батько.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Поліція підтвердила, що вона знала підозрюваного, але не повідомила ніяких подробиць.

Пара познайомилася у соцмережі Facebook два роки тому. Через рік сім'я подала скаргу на хлопця і він нещодавно отримав дворічний тюремний термін. Прокурори підтвердили, що підозрюваний нещодавно був засуджений і перебував під наглядом.

Наразі всі подробиці інциденту з'ясовуються поліцейськими.

Нагадаємо, 16 грудня, в Києві відбувся надзвичайний інцидент, який в соцмережах вже порівнюють з сюжетом популярної гри GTA. 33-річний підполковник Служби Безпеки України Іван Онищук посварився з таксистом, потім відкрив стрілянину зі службової зброї, а коли залякав бідного водія пострілами в повітря, то викрав його автомобіль Toyota Corolla.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Херсонщині напалаи та дорстоко побили активіста, який допомагав у розслідуванні справи Катерини Гандзюк, на яку влітку напали та облили кислотою. Після тривалого лікування, активістка померла в лікарні.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві стався дивний інцидент. Чоловік, який прийшов до колишньоїдружини за речами, вийшов через вікно 16-го поверху. Тіло знайшли під багатоповерхівкою. що сталося між подружжям, наразя з'ясовують поліцейські.