В Миколаєві стався кумедний інцидент – після аварії один з учасників ДТП з групою підтримки спробували перенести машину з проїзджої частини на руках.

Увечері в середу, 20 лютого, в Миколаєві на перетині проспекту Центрального і вул. Соборної зіткнулися легковий автомобіль Mercedes і маршрутка "Рута". Про це повідомляє місцеве видання Novosti-n.

Обидва автомобілі їхали по проспекту, з боку вул. Декабристів, в напрямку вул. Московської. На перехресті з вул. Соборною водій Mercedes спробував перебудуватися в лівий ряд. Однак спроба виявилась невдалою – його євробляха зіткнулась з маршруткою , що їхала зліва від нього.

В результаті ДТП ніхто не постраждав, обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

Через аварію на проспекті виник автомобільний затор в напрямку вул. Садовій.

Щоб мінімізувати пошкодження на Mercedes , його власник разом з групою підтримки намагалися спочатку відтягнути машину з дороги за допомогою "Жигулів", а потім і зовсім пробували забрати машину на руках.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, за минулу добу, 20 лютого, в Харкові і на території області сталося 69 аварій. Відділ комунікації поліції Харківській області повідомляє, що в результаті цих аварій постраждали 14 осіб.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі вантажівка збила школяра просто на "зебрі".
20 лютого на нерегульованому пішохідному переході біля школи №26 водій
"ГАЗелі" збив дитину. З місця аварії хлопчика забрала швидка допомогаПро стан дитини нічого не відомо.

Також Знай.ua писав, у Львові підліток викрав машину і загинув, вчинивши аварію.
Сівши за кермо викраденого автомобіля, підліток не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де і зіткнувся з Skoda. В результаті ДТП водія Skoda госпіталізували, а підліток загинув на місці від отриманих травм, несумісних з життям.