За минулу добу в Харкові і на території області сталося 69 аварій. Відділ комунікації поліції Харківській області повідомляє, що в результаті цих аварій постраждали 14 осіб.

19 лютого, близько 18:45 у Харкові, на Московському проспекті сталася аварія за участю пішоходів. Чоловік за кермом "КІА" скоїв наїзд на сімнадцятирічну дівчину і вісімнадцятирічного хлопця, які переходили дорогу по пішохідному переходу. Потерпіла залишилася з забиттям м'яких тканин потилиці, а хлопець – забоєм руки.

На перехресті вулиць Гвардійців – Широнінців і Механізаторської 51-річний водій «Volkswagen» наїхав на жінку. 76-річна пенсіонерка отримала забій грудної клітини. Всіх постраждалих доставили в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги. Після огляду відпустили додому.

Нагадаємо, що у Дніпрі вантажівка збила школяра прямо на "зебрі", лікарі роблять все можливе.20 лютого на нерегульованому пішохідному переході біля школи №26 водій "Газелі" збив дитину. З місця аварії хлопчика забрала швидка допомога у Дитячу лікарню на космічній.

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нещодавно "Знай.иа" повідомляв, п'яні покатушки в центрі Києва закінчилися трагедією: відео.В українській столиці п'яні молоді люди у дворі житлового будинку за адресою Ревуцького, 25 на автомобілі Mazda 6 ганяли по двору і розбили два припаркованих авто. В результаті постраждали авто Audi A8 і BMW 7.

"Знай.иа" писав, що під Полтавою розбився автобус, багато загиблих: фото страшної аварії.На трасі Київ-Харків сталася страшна аварія. Відомо, що ДТП сталося недалеко від села Пишне у Полтавській області. Відомо, що мікроавтобус їхав у Запоріжжі з польської столиці.