На Львівщині сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода. П'яний водій в'їхав у закинуту будівлю.

Чоловік, що живе поряд з покинутим будинком, бачив жахливу аварію. Він розповідає, що пасажирів, які перебували з водієм в одній машині, він знав з самого дитинства. Очевидець згадує, що Фольцваген розкрутило на дорозі. Після цього автомобіль проїхав ще кілька метрів і врізався в занедбаний будинок.

Очевидець Микола зі сльозами на очах говорить: "Воно так гуло, дуже голосно". Від сильного удару відбувся дуже голосний звук, на який прибігли половина жителів села на Львівщині.

Відомо, що від сильного удару, будівля склалася навпіл. Вона просто завалилася. Зруйнована будівля досі лежить біля дороги, а навколо неї уламки від розбитої машини.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Односельці, які прибігли на місце страшної аварії, почали викликати швидку допомогу, а деякі з них почали діставати чоловіків з геть розбитого авто.

Зі слів жителів села, на той момент чоловіки були ще живі. Але тільки двоє з них були у свідомості.

Співробітники медичної установи повідомляють, що пасажири, на жаль, загинули. А водій вижив, але перебуває зараз у реанімаційній палаті в дуже важкому стані.

Також в медустанові заявили, що після проведених аналізів, виявилося, що в крові водія був алкоголь. Швидше за все, саме алкогольне сп'яніння стало причиною цієї страшної аварії.

Співробітники правоохоронних органів розповідають, що чоловікові загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років.

Нагадаємо, під Житомиром сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода. Медичні працівники рятують життя постраждалих.

Як раніше повідомляв Знай.uа, в українській столиці на московському мосту сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля не впорався з керуванням.

Знай.uа писав, на одному з київських проспектів паралізовано рух через страшну масову дорожньо-транспортну пригоду.