Львів залишиться без світла. "Львівобленерго" проводить плановий ремонт електричних мереж. Сьогодні, 22 лютого, жителям деяких вулиць Львова варто запастися свічками.

Прес-служба "Львівобленерго" повідомляє, що з дев'ятої ранку до п'ятої години вечора двадцять другого лютого тимчасово буде призупинена подання електрики. У список таких вулиць входять:

  • вулиця Пулюя (будинки 30, 31, 32);
  • вулиця Рожева;
  • вулиця Гостинна;
  • вулиця Колодзінського;
  • вулиця Бережанська (будинки 11-53);
  • вулиця Степана Бандери (будинки 15-25).

Також львів'янам відключили подачу гарячої води. Це пов'язано з ремонтними роботами.

На даний момент проводяться гідравлічні випробування котла подачі гарячої води, тому на деяких вулицях Львова вода перекрита.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У список таких вулиць входять:

  • вулиця Зубрівська (будинки 11, 15, 17, 19, 23, 25 і 25а, 27);
  • вулиця Сихівська (будинки під номерами 12, 24, 26, 28,30).

Включення води планувалося двадцятого лютого. Тим не менш мешкнці деяких будинків скаржаться, що гарячого водопостачання досі немає.

Українці вже втомилися скаржитися на постійне відключення води і світла. Що робити? Звертайтеся в спеціалізовані служби, просіть, щоб вас хоча б заздалегідь про це попереджали за допомогою листівок на дверях вашого під'їзду.

Нагадаємо, у Криму виникли серйозні проблеми. Через масове відключення світла на території анексованого півострова почалися перебої з навігацією літаків. Диспетчерські служби в Криму опинилися без світла і не могли координувати рух літаків, через що борти змушені скасовувати посадку.

Як раніше повідомляв Знай.uа, кияни залишилися без води. Кожне літо українцям відключають гарячу воду. В результаті, безліч скарг і життя стає некомфортним. Жителі Києва змушені купатися в тазиках і постійно гріти воду. До всього іншого, досить часто проводяться ремонтні роботи, в результаті яких взагалі немає ніякої води.

Знай.uа писав, у Харкові відключили водопостачання. Це пов'язано, звичайно, з ремонтними роботами. Ознайомтеся з повним списком адрес і запасіться водою заздалегідь.