19 лютого, Харківський окружний адмінсуд призупинив рішення Виконкому Харківської міськради про підвищення вартості проїзду в метро до 8 гривень, а в трамваях і тролейбусах до 6 гривень. Жителі Харкова хочуть, щоб проїзд у метро був 5 гривень, а трамваях і тролейбусах 4 гривні. Про це повідомляє
"Інформатор".

Міськрада відмовилася виконувати рішення суду і через це харків'яни збираються вийти на так званий "Марш гніву". Він пройде під стінами Міськради 23 лютого з 15:00 до 17:00.

Треба відзначити, що вчора місцеві активісти також зібралися на акцію протесту проти нових тарифів на проїзд в електротранспорті. Люди підпалили сміттєвий бак біля стін Міськради і чекають зустрічі з заступником міського голови з питань інфраструктури Євгеном Водовозовим.

Варто відзначити, що раніше відомо, що з 7 лютого в Харкові збільшилася вартість проїзду на 3 гривні. У зв'язку з цим люди постійно влаштовували протести. А 19 лютого Харківський окружний адміністративний суд ухвалив рішення за позовом про зупинення рішення виконкому міської ради про підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві очікується підвищення цін на проїзд у маршрутках: коли і на скільки

Нещодавно "Знай.иа" повідомляв, що харків'яни по-новому платитимуть за проїзд: подробиці.У Харкові планується розробити і впровадити диференційовану оплату вартості послуг з перевезення пасажирів і багажу в міському електротранспорті і метрополітені.

"Знай.иа"писав, проїзд у транспорті подорожчає вже завтра.Скоро українцям доведеться витрушувати з гаманців останнє.