У Києві сталося ДТП зі смертельним результатом. На перетині вулиць Братиславської та Андрія Малишка Mercedes S500 вилетів під фуру DAF на молдаских номерах. Аварія сталася в ніч на п'ятницю, 22 лютого, за даними видання Інформатор.

Попередньо відомо, що колона вантажівок з чертырех машин рухалася по братиславській у бік метро «Чернігівська». Фури їхали з Молдови. У цей момент Mercedes S500 з необережним водієм за кермом вилетів з вулиці Малишка на Братиславську.

Кажуть, водій не вибрав безпечної швидкості і навіть не спробував загальмувати – його автомобіль зім'яло першої фурою. Від удару кабіну вантажівки повністю розтрощено. Водій їхав не сам, а з жінкою-пасажиром.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Водій 1966 року народження помер на місці. Дістати його з понівеченого автомобіля не представилося можливим, тому рятувальникам довелося застосувати спецінструмент, щоб дістати тіло з автомобіля. Його супутниця з важкими травмами голови госпіталізована стан критичний.

За словами рятувальників, від чоловіка відчувався сильний запах алкоголю. Ймовірно, це і стало причиною аварії, але далі буде розбиратися слідство.

На Братиславской вырезают погибшего водителя Mercedes

Geplaatst door Информатор Киев op Donderdag 21 februari 2019

На місці працювали бригади медиків, патрульні, рятувальники ДСНС та слідчо-оперативна група. Деталі події встановлюються.

На Братиславской вырезают погибшего водителя Mercedes

Geplaatst door Информатор Киев op Donderdag 21 februari 2019

Нагадаємо, 17 лютого в Сполучених Штатах Америки відбулося масова дорожньо-транспортна пригода. Сорок сім автомобілів зіткнулися, так як не впоралися з керуванням на крижаній дорозі. У масовому ДТП є постраждалі та загиблі.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Ольга Скабеева потрапила в ДТП. Але її коханий не заперечує і не підтверджує дану інформацію.

Знай.uа писав, три мікроавтобуси зіткнулися під Житомиром.