22 лютого, близько 9:00 на проспекті Яворницького, біля площі Героїв Майдану вантажівка комунального підприємства переїхала жінку. Вона померла на місці. Свідки викликали швидку допомогу та поліцію. Про це повідомляє "Інформатор".

Водій вантажівки сказав, що він зупинився на "зебрі", для того, щоб пропустити пішоходів. Коли автомобіль поїхав далі, чоловік відчув поштовх. Виявилося, що з високої кабіни водій не помітив жінку, котра вирішила перейти дорогу в останній момент.

Медики констатували смерть. Зараз правоохоронці з'ясовують деталі події. В результаті аварії утворився затор на проспекті в напрямку монумента Слави.

Нагадаємо, що у Києві Lanos протягнув пішохода на проїжджій частині: ні єдиного шансу вижити.У середу, 16 січня, в Києві сталася автомобільна аварія, яка закінчилася трагічно. На вулиці Пухівській що в Деснянському районі автомобіль Daewoo Lanos збив пішохода, не залишивши нещасному жодного шансу вижити.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що під Києвом молодий коп вбив пенсіонерку: деталі трагедії.У місті Бровари Київська область сталося смертельне ДТП. 21-річний лейтенант поліції на службовому "Ауді" здійснив наїзд на літню жінку. Отримані пенсіонеркою травми виявилися несумісними з життям.

"Знай.uа" писав, що на відео потрапив нахабний водій, який збив на переході жінку з дитиною.Під Києвом водій збив жінку з дитиною. Момент ДТП, яке могло закінчитися набагато трагічніше, потрапив на відео. ДТП сталося 15 січня в місті Вишневе Київської області. Водій автомобіля ВАЗ збив жінку з дитиною, які переходили дорогу на пішохідному переході.