22 лютого, приблизно 12:00, у селищі Чаплі Дніпропетровської області чоловік помер від електричного удару біля лінії передач.

Загиблого знайшов тракторист Ярослав. Він і викликав поліцейських разом з медиками.

Тіло висіло на стовпі лінії електропередач між полем і балкою. Лікарі лише констатували смерть.

Деталі належить з'ясувати правоохоронцям. На місце трагедії були викликані рятувальники, щоб зняти тіло з висоти і співробітники ДТЭЕК, щоб знеструмити ділянку. Тіло загиблого зуміли спустити на землю лише до 17:00.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Одна версія свідчить, що чоловік хотів вкрасти дроти з алюмінію, і для цього заліз на стовп. Але він схопився за оголений ділянку і отримав електричний розряд. При падінні він зачепився штанами за штир і висів на стовпі. Ніяких спеціальних засобів, за допомогою яких чоловік міг вкрасти дроти, не знайшли.

Варто нагадати, що Невідомі в ніч на 22 лютого невідомі підірвали і обчистили два банкомату – в Новобоварском та Шевченківському районах. Про це повідомляє "dozor.kharkov.ua".

О 3:14 на проспекті Перемоги, 55 невідомі підірвали банкомат АТ "УкрСиббанк" у відділенні банку, який розташований у будівлі Харківського існтитуту банківського відділу. Злочинці забрали касети з грошима. За наданою інформацією банкомат був підірваний за допомогою газу. Постраждалий немає, але пошкоджені фасадна частина будівлі та банкомат.

банкомат
банкомат

3:26 троє чоловіків у масках підірвали банкомат АТ КБ "Приват Банк" по вулиці Врубеля, 42а, який розташований у прибудові будівлі Обласного госпіталю ветеранів війни, і забрав у мішку гроші. Цей банкомат, за попередньою інформацією також був підірваний за допомогою газу. В результаті вибуху ніхто не пострадл, але пошкоджені фасадна частина будівлі та банкомат.

Нагадаємо, Хоробрі харківські пожежники витягли з того світу двох бездомних

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Львівський коп попався на наркотиках: "підсадив" місцевих жителів

Також "Знай.ua" писав про те, що Дніпрянка загинула під колесами авто в самому центрі міста