При падінні 38-річний харків'янин розбився на смерть.

Квартира загиблого розташована на 7-му поверсі дев`ятиповерхівки.

У ГУНП Харківській області повідомили, що інформація внесена до журналу єдиного обліку. Працівники поліції встановлюють всі обставини події.

Нещасний випадок стався вдень 24 лютого на вулиці Амосова в Немишлянському районі.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві чоловік викинувся з 24 поверху багатоповерхівки на очах у батьків.У Києві сталася чергова загибель людини, внаслідок випадання з вікна. Як повідомляє "Інформатор", в українській столиці 12 січня з 24 поверху житлового будинку в Шевченківському районі випав чоловік. У результаті падіння він помер на місці.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що у Києві дитина випала з вікна багатоповерхівки: побачене шокувало навіть рятувальників.Відомо, що прибулі на місце медики протягом довгого часу не могли потрапити на територію будівництва. Тому довелося викликати рятувальників, які відкрили ворота. Вже після цього медики змогли надати дитині допомогу і доставили його в лікарню. У даний момент життю дитини нічого не загрожує.

"Знай.uа" також писав, що моторошна трагедія в Києві: трирічна дитина випав з 16 поверху.Трагедія сталася у Деснянському районі. Сусіди побачили лежачого трирічну дитину біля будинку. Відзначається, що біля дівчинки перебувала москітна сітка. Коли на місце події прибула карета швидкої допомоги, малятку вже не можна було допомогти. За попередньою інформацією, дівчинка прокинулася зранку ще в той момент, коли всі дорослі будинку спали. Вона підійшла до відчиненого вікна і сперлася руками об сітку. Та в результаті не витримала його ваги.