23 лютого в місті Харків відбувся
"Марш злих харків'ян". На акцію протесту проти цін на проїзд в метро і електротранспорті вийшли кілька сотень людей. Вони зібралися в 15:00 біля будівлі мерії на площі Конституції. В руках у людей прапори та символіка різних громадських організацій. Про це повідомляє "Sq.com.ua".

Всі, хто зібрався скандували "Закон один для всіх!" та "Ми харків'яни, а не бидло!".

Від міськради люди пішли центральними вулицями міста до гостинниці National. По ходу їх руху трафік на Сумської та проспекті Науки перекривають. З даної інформації, за порядком спостерігають 120 правоохоронців.

Нагадаємо, що у Києві очікується підвищення цін на проїзд у маршрутках: коли і на скільки.Нещодавно в ЗМІ з'явилася інформація, що в маршрутках передмістя Києва зросте ціна на проїзд. Вже з першого листопада будуть відомі остаточні тарифи.За словами експертів, проїзд на найближче передмістя може зрости на 1-2 гривні, на більш дальні маршрути на 1-4 гривні. Нові тарифи набудуть чинності вже на початку листопада.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, подорожчання транспорту в Києві: що зміниться для любителів проїхатися "зайцем".Відомо, що вже з 14 липня в Києві почали діяти нові тарифи на перевезення пасажирів у міському пасажирському транспорті. Ціни на проїзд у метро виросли з 5 до 8 гривень за поїздку, а в тролейбусах і трамваях — з 4 до 8.

"Знай.uа" нещодавно повідомляв, що проїзд у транспорті подорожчає вже завтра. Як повідомляє портал Рoliteka, про це заявив місцевий журналіст Світлана Шекера на своїй сторінці в соціальній мережі. Так, відомо, що ціни зрівнялися зі столичними: за поїздку в підземці харків'яни платитимуть 5 гривень, в тролейбусі і трамваї - 4 гривні.Скоро українцям доведеться витрушувати з гаманців останнім.