Знаменитого російського режисера Георгія Данелию ввели у штучну кому. Днями з болями в грудях його терміново доставили в реанімацію.

У суботу, 23 лютого режисер поскаржився рідним на сильну задишку і біль у грудях. Його екстрено госпіталізували в московську клініку.

Спочатку лікарі думали, що у Георгія Данелії пневмотракс (скупчення повітря в грудях), а пізніше діагноз змінили на пневмонію.

Як розповіла його дружини Галина Юркова-Данелія, лікарі ввели її чоловіка у штучну кому.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Зараз проводять обстеження, стежать за станом", повідомила вона.

Варто відзначити, що 88-річний сценарист страждає емфіземою легень протягом тривалого часу. Враховуючи анамнез, лікарі наполягли на негайній госпіталізації, оскільки почули скарги на труднощі з диханням. У режисера діагностували пневмотракс (скупчення повітря в плевральній порожнині, яке викликає задишку і хворобливі відчуття при диханні, а також загрожує колапсом легені).

Георгій Данелія народився в Тбілісі в 1930 році, а через рік його сім'я переїхала в Москву. Основним місцем роботи відомого режисера став «Мосфільм». Справжнє визнання Данелії принесли стрічки "Кін-дза-дза!", "Не горюй!", "Афоня", "Міміно", "Осінній марафон", "Я крокую по Москві".

"Лікарі ввели його в медичну кому. Зараз проводять обстеження, стежать за станом", – коментує дружина.

Нагадаємо, знамениту акторку екстрено госпіталізували з гострим інфарктом. В Росії екстрено госпіталізували знамениту актрису.

Як повідомляв Знай. ua, знаменитого режисера ввели у штучну кому. Режисера Георгія Данелию ввели в кому.

Знай. ua писав, пішов з життя зірка серіалів і "голос" голлівудських акторів. Голосом актора "говорили" Вин Дизель, Сильвестр Сталлоне, Мел Гібсон, Джордж Клуні.