Сектор комунікації поліції Івано-Франківської області повідомляє про те, що чоловік до смерті забив свою маленьку дочку.

Відомо, що дівчинка поступила в лікарню вже в бездиханному стані. Мама дівчинки каже, що вранці дитині стало погано і вона викликала швидку допомогу. Незважаючи на всі старання лікарів, маленька дитина загинула. На момент трагедії дівчинці було всього п'ять місяців.

У ході розслідування співробітники правоохоронних органів з'ясували, що вночі главу сімейства розлютив дитячий плач. Примітно, що у жінки є ще одна трирічна донька, і обидві дитини не від співмешканця.

Так, в люті чоловік підбіг до коляски, де спала п'ятимісячна дитина і вдарив дівчинку кілька разів по голові. Нагадаємо, що дитині п'ять місяців. А дітки в такому віці дуже часто прокидаються вночі. Це не їхня примха, а потреба. Співробітники медичного закладу розповідають, що дитина померла від отриманих травм, несумісних з життям.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Двадцятишестирічного тирана затримали. Йому інкримінують статтю двісті восьму Кримінально-процесуального кодексу України. На даний момент вирішується питання про те, щоб притягнути зловмисника за умисні тяжкі тілесні, в результаті яких померла дитина. А це вже частина друга статті сто двадцять першої. У зв'язку з цим звинуваченням, зловмиснику загрожує тюремне ув'язнення від трьох до десяти років.

Що стосується мами дитини, то в Україні були випадки, коли у таких матерів забирали інших дітей і позбавляли батьківських прав. Як питання вирішиться в цій сім'ї - поки невідомо.

Нагадаємо, чоловік бив дружину, коли остання тримала на руках немовля. В результаті медичні працівники не змогли врятувати дитині життя.

Як раніше повідомляв Знай.uа, під Києвом зловмисник побив жещину і спокійно пішов спати. Жертва померла від отриманих травм.

Знай.uа писав, у Сполучених Штатах Америки маленькі діти грали зі зброєю. В результаті один другого вбив.