У день завезення в цьому секонд-хенді збираються натовпи людей. Але такого, що сталося в цей раз ще не було. Про це повідомляє актив ж/м Парус.

Мешканці Дніпра влаштували масовий штурм магазину подержаного одягу. На жаль, подібні інциденти для міста стали звичайним явищем.

Очевидці подій масово коментують те, що відбулось. Одна з мешканок Дніпра, написала, що біля магазину, де проходив штурм, вона бачила калюжі крові: "Тільки що проходила повз, на землі кровища, у хлопців руки перерізані. І все через що? Через поношені речі?".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На відео, яке було знято на місці подій, видно, як люди виламують вхідні двері в магазин, розбивають скло і вбігають в приміщення.

Нагадаємо, що підлітки "взяли штурмом" харківське метро.Після попередньої акції протесту в Харкові проти підвищення цін на метро, коли близько сорока підлітків одночасно стрибнули через турнікети в метро Архітектора Бекетова ще не вщухли дискусії, як у них з'явилися послідовники. Про це повідомляє Glavnoe.ua.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що Росіяни взяли штурмом адміністрацію Путіна: що відбувається.У вівторок, 25 вересня, стало відомо, що російські активісти руху «Суть часу» політика Сергія Кургіняна принесли мільйон підписів проти пенсійної реформи до будівлі адміністрації президента в Москві. Про це повідомляють росСМИ.

"Знай.uа" повідомляв, що напали на охорону і розбили вікна: активісти штурмом взяли Київраду.Активісти 9 листопада прийшли з акцією протесту до будівлі Київської міської ради. Незабаром мітинг переріс у бійку та його учасники вирішили прорватися всередину приміщення. Про це повідомляє "Стіна". Близько 11:20 у Київраді на першому поверсі невідомі розбили скло в колонній залі і кинулися на охорону з пластиковими пляшками. На акцію протесту зібралися близько 400 осіб.