На Тернопільщині священики помітили віщий знак. Виявляється, 24 лютого було перше Богослужіння в одній з церков Шумського району. Саме в цей момент двері храму здивували парафіян.

Мешканці села розповідають, що дуже довго чекали моменту, коли з'єднаються парафії Різдва Пресвятої Богородиці та Тернопільська єпархія Православної Церкви України.

Нарешті це сталося шостого лютого цього року. У зв'язку з цією подією, як раз таки 24 лютого відбулося перше служіння Богу. Зі слів місцевих жителів, в той день було досить прохолодно. Тим не менш настрій у парафіян був чудовий. Незважаючи на низьку температуру повітря, було прийнято рішення проводити церковну дію у дворі храму.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Тепер ми підходимо до найцікавішого моменту. Виявляється, коли прихожали почали висуватися у бік виходу, двері самі відчинилися. Це і визнали місцеві жителі віщим знаком. Після першого Богослужіння, з їх слів, вони відчували себе якось піднесено або навіть як на крилах. Закінчилася дія тим, що парафіяни разом з наставником виконали Молитву за Україну.

Нагадаємо, у Православній Церкві зміняться правила для парафіян. Тепер від жінок не будуть вимагати надягати на голову хустку і носити довгі спідниці. Також у церкві з'являться лавки для сидіння. Ще одним привілеєм буде мова, на якій будуть служити Богу - слов'янська або українська.

Як раніше повідомляв Знай.uа у Тернополі невідомі роздавали дітям солодощі і газовані напої з наркотичними речовинами. Співробітники правоохоронних органів не підтверджують дану ситуацію, посилаючись на фейк.

Знай.uа писав, ці знаки Зодіаку володіють магічними здібностями і бачать вас наскрізь. У цей список можна включити Овна, Рака, Скорпіона, Водолія і Риби. Здібності цих знаків Зодіаку здатні приносити їм удачу, благополуччя і зробити їх сильніше.