Вчора, 25 лютого, у Львові стався черговий вибух. На площі Ринок вибухнула каналізація. Про це в соціальній мережі Фейсбук повідомляє Ігор Зінкевич.

Повідомляється, що на місце події прибули співробітники газової служби та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зі слів Ігоря Зінкевича, вибух був досить потужний. В результаті, аж люк підкинуло. На щастя, постраждалих в цьому інциденті немає.

Варто відзначити, що це вже не перший випадок, коли через проблеми з каналізаційними люками, відбуваються вибухи. Так, нещодавно стався аналогічний інцидент на одній з вулиць Львова.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

В результаті вибуху, люк відлетів і розбив вітрину аптеки і вікна однієї з квартир. Відомо, що тоді постраждав мешканець квартири, де було вибито вікно. Уламок влучив йому в голову. На щастя, поріз був не глибокий і життю чоловіка нічого не загрожує.

Тим не менше ситуація в місті досить аварійна. Адже подібні інциденти відбуваються на вулицях. Страшно уявити наслідки, якби у момент вибуху хтось проходив поруч або наступив на каналізаційний люк.

Адже не просто так нам завжди говорили не наступати на люки, так як це дуже небезпечно. Якщо він не провалиться, то може вибухнути. Про що і свідчить ситуація, яка склалася у Львові.

Нагадаємо, у центрі Парижа прогримів вибух. Відомо, що вибух стався в пекарні. Також повідомляється, що в результаті інциденту є постраждалі.

Як раніше повідомляв Знай.uа, пожежа в курортній Затоці знищила кілька десятків будівель. Співробітники ДСНС розповіли, що ліквідація загоряння постійно ускладнювалася щільною забудовою території будівлями з дерева і відсутністю обладнаного місця для збору води з моря. В результаті інциденту, всі залишилися живі і здорові.

Знай.uа писав, у Харкові сталася страшна пожежа. Відомо, що загоряння сталося в покинутому колекторі. Тоді постраждали двоє бездомних людей. Можна сказати, співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій дістали їх з того світу.