Вчора ввечері, близько 18:20, іномарка збила жінку прямо на пішохідному переході. Вона намагалася перейти по ньому дорогу. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Харківської області.

За наданою оперативниками інформацією, ДТП сталося на проспекті Архітектора Альошина. Водій автомобіля марки BYD не помітив пішохода, тому здійснив наїзд на жінку.Постраждала 55 років і вона вже доставлена в лікарню швидкої допомоги з численними травмами. Лікарі стверджують, що зараз загрози для життя потерпілої немає.

На місце події вирушили співробітники поліції. Вони склали протокол ДТП. Водій не зник з місця події. На даний момент слідство вивчає обставини даного ДТП.

Нагадаємо, що знову не помітив: неадекват скалічив киянку прямо на зебрі.На проспекті Степана Бандери у Києві водій автомобіля збив жінку, не помітивши при цьому загорівся червоний сигнал світлофора. Про це повідомляє "ГК". Інформація про постраждалої, а також про подальшу долю водія поки не оголошується.Нагадаємо, в загальній складності чоловік намагався продати близько 100 Гб клієнтської бази фірми, а просив за це 4 тис. дол.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що Іномарка знесла двох жінок і дитини прямо на зебрі.У неділю, 25 червня, в Краматорську сталася страшна аварія, в результаті якої постраждали люди. Про це повідомила прес-служба Головного управління Нацполиции в Донецькій області. Згідно з інформацією, близько 11 години на перехресті вулиць Василя Стуса і Катеринича 38-річний водій автомобіля Chevrolet Aveo наїхав на двох жінок з дитиною, які переходили проїжджу частину по "зебрі".

"Знай.uа" повідомляв, що п'яний бізнесмен влаштував трагедію на Житомирщині: постраждали діти.Двоє дітей на Житомирщині стали жертвами п'яного приватного підприємця за кермом мікроавтобуса, причому один з постраждалих помер. Трагедія сталася вдень 25 червня в селищі міського типу Народичі, повідомила керівник відділу комунікації ГУ НП в Житомирській області Алла Ващенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.