Вчора, 26 лютого вранці в Херсоні на Східному біля школи №37 випадкові прохожі виявили тіло жінки з тілесними ушкодженнями. Минуло більше доби і сьогодні почали з'являтися подробиці цього жорстокого вбивства.

В поліції повідомляють, що вбита дівчина 20 років. Вона місцева мешканка. Вона раніше проходила обвинуваченою у справі про крадіжку та нанесення легких тілесних ушкоджень.

Дівчину знайшли рано вранці на спортивному майданчику біля школи №37.У дівчини переламані лицьові кістки і множинні садини. Поліція розпочала досудове розслідування за т. 115 КК (умисне вбивство). Всі обставини і коло підозрюваних поки встановлюються.

Нагадаємо, що під Харковом сталося жахливе ДТП, трупи вирізали з купи металу.Під Харковом сталася смертельна автомобільна аварія. В результаті зіткнення мікроавтобуса Volkswagen і автомобіля Hyundai загинуло чотири людини.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що страшний подарунок: у Києві в святковій упаковці знайдений труп дитини.16 вересня близько 16:40 на вулиці Митрополита Липківського в Києві перехожі виявили подарунковий пакет зі страшним змістом всередині.Як виявилося, в упаковку був замотаний труп немовляти. Після виявлення жахливої знахідки, люди одразу ж зателефонували в поліцію. Така інформація стала відома від прес-служби Національної поліції в Київській області. «На місці події правоохоронці зафіксували, що за будинком близько сміття перехожими було виявлено подарунковий пакет, а в ньому – дитина. Судово-медична експертиза після огляду дитини повідомила, що зовнішніх ознак насильницької смерті немає»», - зазначають там.

"Знай.uа" повідомляв, що труп у валізі: загибла виявилася студенткою, з'ясувалися підозрілі деталі.Дівчиною, яку знайшли мертвою у "валізі" в Дніпрі, виявилася студенткою. Про це повідомляє Інформатор.огибшая навчалася в місцевому коледжі, їй було всього 19 років Дарині Білоус приїхала в Дніпро з Харківської області і надійшла в місцевий коледж. Дівчина жила в гуртожитку. Вона перебувала під опікою соціальних служб – її батька і матір позбавили батьківських прав.