У середу, 27 лютого, в харьковком метро стався смертельний інцидент. Близько 6:00 на платформі станції метро "Держпром" помер чоловік. Про це йдеться в повідомленні спільноти "ХС.Харків" у Facebook.

В співтоваристві написали, що на платформі "Держпром" помер чоловік. Причина невідома, територія оточена поліцією, метро працює в штатному режимі.

Поліція з'ясовує всі обставини справи. Пасажиру стало погано ще в потязі, однак медики, які прибули на виклик, не змогли нічим допомогти, у чоловіка вже зупинилося серце.

Нагадаємо,що у харківському метро помер чоловік.Сьогодні, 11 травня, близько 6:20 ранку в харківське відділення поліції надійшло повідомлення, що на станції метро "Палац спорту" помер пасажир. Як повідомляє прес-центру Головного управління Нацполиции в Харківській області, 56-річному чоловікові різко стало погано, незабаром він помер від зупинки серця. Зараз правоохоронці встановлюють усі обставини події. Раніше повідомлялося про те, що в Києві на станції метро "Контрактова площа" помер чоловік.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що пасажир київського метро помер на очах у всіх.У Києві на станції метро помер чоловік. Смерть настала практично миттєво, передає українська служба новин ТСН. Трагедія сталася на метро Святошин у неділю, 16 грудня. Правоохоронці повідомляють, що смерть констатували близько 18:40. Чоловік упав і втратив свідомість, смерть була миттєвою. Медики прибули за лічені хвилини, але виявилися безсилі.

"Знай.uа" писав, що у київському метро помер чоловік: моторошні кадри.У суботу, 19 січня, на пероні станції метро "Лук'янівська" помер чоловік. Про це повідомляють ЗМІ. Зараз вже відомо, що загиблому було 80 років. Відзначається, що сам інцидент стався близько 11:20, коли чоловік йшов по перону станції метрополітену, і в якийсь момент йому стало погано, він впав на землю.