У Заводському районі міста Запоріжжя п'яний водій, намагаючись втекти від копів, потрапив у ДТП, врізавшись в металевий паркан.

В патрульній поліції повідомили, що інцидент стався близько чотирьох годин ночі 27 лютого. Копи помітили автомобіль Opel на перехресті вулиць Вроцлавської і Алмазної. Водій порушував правила дорожнього руху.

Патрульні зупинили машину і помітили, що у водія явні ознаки алкольгогольно сп'яніння. Порушник спробував втекти від поліції, але потрапив у ДТП на вулиці Фільтровій.

Автомобіль врізався у металевий паркан і застряг. Обійшлося без постраждалих, а водій відмовився від госпіталізації.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На нього складено протоколи за п'яне водіння, невиконання вимог про зупинку аво і за скоєння ДТП.

Нагадаємо, що страшне ДТП паралізувало київський міст: на місці поліція, медики роблять все можливе.Ввечері 6 січня в Києві сталося ДТП. На Московському мосту водій легковика не впорався з керуванням і врізався у відбійник. Про це повідомляє dtp.kiev.ua.На Московському мосту водій не впорався з керуванням.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що три мікроавтобуси зіткнулися під Житомиром: деталі страшної катастрофи.На автодорозі Київ-Ковель, що на в'їзді в Коростень, Житомирської області сталася страшна ДТП за участю трьох мікроавтобусів. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі. За інформацією поліції вранці водій одного з автомобілів, рухаючись в напрямку міста скоїв зіткнення з іншим автомобілем, у результаті чого відбулося ще одне зіткнення з іншим транспортним засобом, за кермом якого був 21 водій.

"Знай.uа" писав, що у Вінниці два німці потрапили в страшне ДТП: автомобіль опинився на даху.У Вінниці, 11 лютого відбулося автостолкновение за участю двох "німців". Автомобілі "BMW" та "Volkswagen" зустрілися на перехресті вулиць Келецької і 600-річчя інформує редакція сайту Vinbazar.com . Близько чотирьох годин дня в центрі Вінниці зіткнулися два легковики з незрозумілих причин. Удар був настільки сильним,що один з автомобілів, а саме, іномарка BMW X5 перекинулася на дах.