В Мелітопольському районі Запорізької області співробітники поліції вилучили з незаконного обігу наркотики, боєприпаси та наркотичні речовини. Про це повідомляють у прес-службі обласного управління Нацполіції.

Вони повідомляють, що під час санкціонованого обшуку за місцем проживання раніше судимого 28-річного чоловіка було вилучено заборонені речовини: наркотики, два корпуси гранати "Ф-1", близько 300 г піроксилінового пороху, близько 500 г димного пороху, понад 300 грамів пластиду і 47 мисливських патронів.

Всі вилучені речовини направлені на експертизу. За фактом зберігання заборонених речовин відкриті дві кримінальні провадження. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо,що Асад застосує хімічну зброю: стало відомо, проти кого.Як стало відомо від зарубіжних ЗМІ, сирійський президент дав дозвіл своїм військам на застосування газу, незважаючи на погрози з боку Заходу. Президент Сирії Башар Асад дав добро на використання хімічної зброї в наступальної операції на останній залишився ділянка території, що знаходиться в руках повстанців. Таку інформацію надав The Wall Street Journal джерело в рядах американської військової розвідки. В Ідлібі Асад дозволив застосувати газ хлорин.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нещодавно "Знай.иа" писав, що Стовбури для українців: в країні легалізували зброю.Згідно з документом, до спортивної зброї відноситься сертифіковане в установленому законодавством порядку вогнепальну або пневматичне, вогнепальну і холодну зброю, призначене для ураження цілей під час проведення спортивних заходів, параметри і характеристики якої зафіксовані в правилах спортивних змагань з видів спорту, визнаних в Україні.

"Знай.иа" повідомляв, що Летальна зброю Україні: Волкер розкрив важливі деталі.Спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер повністю підтверлив раніше озвучену інформацію про готовність надати ВСУ новітнє озброєння. Про це Волкер повідомив журналістам під час саміту YES.