Про це повідомляє офіційний сайт ДСНС України. На місце пригоди прибули рятувальники чергового караулу 24-ї державної пожарно-рятувальної частини. В районі вулиці Лозової міста Тростянець рятувальники за допомогою мотузки витягли з водойми на берег тіла двох чоловіків.

В ході рятувальної операції брали участь 4 людини особового складу і одна спецтехніка Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

В ДСНС застерегли, що в зв'язку з погодними умовами, на водоймах зараз вкрай небезпечна ситуація. Льодове покриття, там, де воно ще залишилось, дуже тонке і ламке, з'явилися численні промоїни.

Нагадаємо, що смертельна ніч в Києві: з Дніпра дістали тіло чоловіка.У суботу, 8 вересня, у Києві водолази спецзагону Держнс дістали з Дніпра тіло чоловіка. Про це повідомляє Головне управління Держнс р. в Київ. Повідомлення про те, що в річці Дніпро під Венеціанським мостом можливо знаходиться тіло людини, надійшло в Держнс в 6:22 ранку. Свідки повідомляють, що потопельник вночі разом з друзями пірнав з Венеціанського мосту. Рятувальники розповіли, що тіло чоловіка знайшли на відстані 20 м від берега і на глибині 6 метрів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що У Києві з Дніпра дістали загадкове тіло напівголої дівчини: прямо як в "Твін Пікс"У Києві на Гідропарку з води дістали тіло дівчини без видимих тілесних пошкоджень. Про це пише прес-служба Нацполиции Київської області.Як передає "Інформатор", труп в декількох метрах від берега виявив очевидець. На вигляд дівчині не більше 30 років, вона була в нижній білизні.

"Знай.uа" повідомляв, що загадкова смерть: київські рятувальники дістали потопельницю.Сьогодні вранці, 27 грудня, у Деснянському районі Києва на озері "Алмазне" виявили тіло жінки. Як повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій, на місце події прибуло чергове відділення 19-ї Державної пожарноспасательной частини. Повідомлення про те, що на поверхні води знаходиться тіло, надійшло о 9:06.