У Києві двоє чоловіків побили працівника СТО і заштовхали в викрадений автомобіль.

Передає прес-служба поліції.

Злочин стався на одній з київських заправок. Двоє викрадачів побили працівника станції, заштовхали його в авто Audi Q7 і відвезли до нього додому в місто Бровари Київської області.

Там злочинці пограбували його квартиру – винесли гроші з документами.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Наголошується, що викрадачі намагалися "вибити" з чоловіка борг за орендовану кімнату на території СТО.

Поліція добу намагалася знайти злодіїв. Вони втекли на машині Audi Q7, яка значилась у викраданні. При затриманні у нападників знайшли гроші, документи та особисті речі побитого чоловіка.

поліція
поліція

Затримані поміщені у слідчий ізолятор. За низку скоєних злочинів обом фігурантам загрожує покарання за статтею 187 (розбій), статтею 189 (вимагання), статті 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та статтею 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Варто нагадати, що У Дніпропетровській області правоохоронці затримали двох чоловіків, які займалися викраденням елітних автомобілів. Про це повідомила прес-служба поліції Дніпропетровської області.

Зловмисники спеціалізувалися на крадіжках авто класу "люкс", а саме: "Toyota" та "Lexus" останніх років випуску. На рахунку викрадачів цілих десять цінних автомобілів. При викраденні чоловіки користувалися код-граббер.

У поліції розповіли, що чоловікам загрожує кримінальна відповідальність за ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України чоловікам загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, У Києві "обчистили" сестру мажора, який збив на смерть жінку: карма безжальна

Як раніше повідомляв "Знай.ua", У Херсонській області обнесли відразу кілька церков: злодії залишили "слід"

Також Знай.ua" писав про те, що Пограбування століття: співробітниця банку в Запоріжжі поцупила з рахунків своїх клієнтів мільйони