Одеські правоохоронці по "гарячих слідах" затримали чоловіка, який скоїв наджорстокий злочин.

Про це зазначив у Facebook глава одеської поліції Дмитро Головін.

Наразі вде відомо, що зловмисник двома пострілами у голову вбив жінку похилого віку та її онука. Після моторошного вбивства чоловік забрав у своїх жертв мобільний телефон та банківську карту.

Разом з тим варто відзначити, що у Липовці, що на Вінничині двоє рецидивістів по-звірячому розправилися з місцевим жителем за те, що він свідчив проти одного з них на суді.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зокрема, відомо, що 53-річного чоловіка спочатку жорстоко побили у власній квартирі, а вже потів виволокли на майданчик зони відпочинку місцевого ремзаводу. Після цього вони вирили яму на березі річки Соб та закопали свою жертву.

Правоохоронці відразу ж розповіли, що у той час коли чоловіка закопували він ще ймовірно був живим, проте був без свідомості через отримані травми.

Більше того відомо, що побачивши, що вирита яма була занадто коротка кримінальники переламали чоловікові ноги, після цього він вже туди помістився.

"Про те, що трапилося ми дізналися тільки кілька днів по тому. Справа в тому, що потерпілий, хоч і мав дружину і дітей, жив окремо від них, тому повідомити про його зникнення не було кому. Проте сталося так, що розмова його вбивць, які обговорювали між собою подробиці скоєного ними злочину, підслухала місцева мешканка. Вона і повідомила в поліцію інформацію, що, за її підозрами, ці двоє вбили і закопали людини", - начальника Липовецького райвідділу поліції Вінницькій області Руслан Гемба.

Наразі вже відомо, що чиловики затримали ймовірних вбивць. Ними виявились раніше судимі за крадіжки і грабежі молодими людьми 20 і 23 років. Спочатку вони придумували собі алібі і давали суперечливі показання, але потім зізналися у вбивстві і показали місце, де заховали тіло. Причиною вбивства вони назвали давню ворожнечу: виявилося, потерпілий свідчив в суді проти одного з рецидивістів, і той, вийшовши з в'язниці, вирішив помститися.

Нагадаємо, в Івано-Франківську жорстоко розстріляли кримінального авторитета.

Як повідомляв "Знай.ua", підліток жорстоко зґвалтував шестикласника, звірства зняв на телефон.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві біля метро виявили тіло голої жінки.

Жорстоке вбивство дівчини на Одещині: вбивця розповів де сховав відрізану голову жертви