З'явилася інформація про те, що звільнений під залог голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер залякує свідків. Так, в цьому впевнений батько вбитої активістки Катерини Гандзюк Віктор.

Про це Віктор Гандзюк розповів українським журналістам.

Катерина Гандзюк
Катерина Гандзюк

"Перебуваючи на волі, Мангер впливає на слідство. Вдається до залякування свідків. З моменту попереднього судового процесу я особисто відчув за собою стеження. Став отримувати незрозумілі телефонні дзвінки", - пояснив Віктор.

Владислав Мангер

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, батько Гандзюк розповів, що багато свідків отримують погрози і деякі з них бояться продовжувати давати показання.

вбивство Катерини Гандзюк
вбивство Катерини Гандзюк

"Деякі готові відмовитися від свідчень. Боюся за свою безпеку і я. На жаль, МВС не здатне забезпечити безпеку мені і свідкам. Ми двічі просили надати охорону. Нам відмовили", - зазначив Віктор Гандзюк.

Варто нагадати, що з'явилася нова інформація про справу вбивства Каті Гандзюк. Так, ініціативна група "Хто замовив Катю Гандзюк?" повідомляє, що в її смерті замішаний керівник Нацполіції Херсонської області Артур Меріков. Про це стало відомо завдяки повідомленням активістів у соцмережі Facebook.

За словами активістів, саме Меріков попередив кримінального авторитета, організатора вбивства, Олексія Левіна (Москала) про те, що за ним ведеться спостереження. Наступного дня Левін втік в Домінікану. Про це інформують соратники Гандзюк на сторінці "Хто замовив Катю Гандзюк" у Facebook.

Нагадаємо, у Києві зловили вбивцю репетитора англійської мови: вийшов з в'язниці.

Як повідомляв Знай.uа на Львівщині жінка проштрикнула ножем коханця: винить "темні сили".

Знай.uа писав, вбивство Гандзюк: батько показав раніше небачене фото 18+.