У четвер, 3 січня, у Вінниці поховали жертв страшного злочину -їх вбила найрідніша людина.

За кілька годин до Нового року у Вінниці було вчинене моторошне вбивство. Загинула майже вся родина – дві жінки та двоє дітей. При цьому, найменша дитина, трирічна дівчинка, померла вже у лікарні, оскільки травми, нанесені їй, не були сумісні з життям і лікарі не змогли її врятувати.

У вбивстві підозрюють батька родини, 30-річного Анатолія Мальця. Його заарештували, уже відбулось судове засідання.

У четвер, 3 січня, родичі, близькі і весь двір будинку, у якому жила сімя, проводжав загиблих в останню путь.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Боже, боже! Що ж це за ірод вас погубив? Як це можна своїх дітей і маму ??? Який це суд зможе розібратися? Хіба що Божий на небі ... Тому сліз і горя не вистачить у всьому світі! ", - кричали місцеві мешканки, проводжаючи труни.

Проводи в останню путь проходили біля будинку, де все і сталося - на Василенка 6.

Масове вбивство сталося ввечері 31 грудня. Чоловік напав на родичів, ймовірно, через сімейну сварку. Ще одна версія слідства - причиною кривавої розправи послужило квартирне питання. Проте точна причина вчинку глави сімейства наразі неясна.

Міський суд Вінниці призначив обвинуваченому 60 діб в Слідчому ізоляторі до з'ясування подальших обставин події.

Слідчі не виключають і того, що чоловік міг вчинити масове вбивство на тлі затяжного конфлікту зі своєю дружиною.

"Чоловік міг розправитися з колишньою дружиною через тривалий конфлікт. Рік тому подружжя розлучилося, мати зловмисника проживала з невісткою та онуками, у них були хороші стосунки" - йдеться в повідомленні прес-служби полыції Вінницької області.

«Отже, за попередньою інформацією слідства, підозрюваний міг вбити рідних людей під час чергової сварки», - підсумували в прес-службі поліції.

Також відомо, що слідчим знадобилися лише доба для того, щоб зібрати доказову базу і оголосити про підозру чоловікові.

На даний момент він знаходиться в слідчому ізоляторі. За масове вбивство йому загрожує довічне ув'язнення.

Нагадаємо, 31 грудня у Вінниці сталось масове вбивство. У квартирі знайшли мертві тіла двох жінок та хлопчика, а також поранену 3-річну дитину.

Поліція затримала чоловіка за підозрою у вбивстві матері, дружини і двох дітей. Загиблими виявилися його 63-річна матір, 30-річна дружина та 7-річний син. Трирічна донька згодом померла у лікарні.

Як повідомляв портал Знай.ua, слідчі з'ясували, що чоловік, підозрюваний у масовому вбивстві у Вінниці, завдавав травм членам своєї родини молотком. Він надав інформацію слідству, де викинув знаряддя вбивства.

Також Знай.ua писав, чоловік, якого підозрюють в жорстокій розправі над двома власними дітьми, жінкою та матір'ю напередодні Нового року, вів подвійне життя.