За кілька годин до Нового року у Вінниці було вчинене моторошне вбивство. Загинула майже вся родина – дві жінки та двоє дітей. При цьому, найменша дитина, трирічна дівчинка, померла вже у лікарні, оскільки травми, нанесені їй, не були сумісні з життям і лікарі не змогли її врятувати.

Поліція підозрює у вбивстві батька родини, який після того, як вбив свою матір, дружину і дітей, сам і викликав швидку допомогу.

Чоловік, підозрюваний у масовому вбивстві у Вінниці, завдавав травм членам своєї родини молотком. Після того він замотав знаряддя вбивства у труси і викинув його в центрі міста.

Про це повідомляє "Обозреватель", посилаючись на інформацію анонімного співрозмовника, який розповів виданню подробиці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За його даними, коли підозрюваний викликав поліцію на місце злочину, він намагався довести, що винуватцем є інший невідомий чоловік.

"Підозрюваний, за зовнішніми ознаками, не має психологічний відхилень і здається адекватним. Після вбивства він зателефонував до швидкої, вибачився за звернення, і тільки потім сказав, що в квартирі кілька мертвих", - розповів співрозмовник видання.

Він уточнив, що після дзвінка правоохоронцям підозрюваний декілька годин гуляв містом з замотаним в труси знаряддям вбивства.

Відомо також, що за життя четвертої загиблої, трирічної дівчинки, медики боролися декілька годин.

"Якби він не кинув її посеред мертвих тіл і не втік, дитину можна б було врятувати", - припустив співрозмовник.

Нагадаємо, 31 грудня у Вінниці сталось масове вбивство. У квартирі знайшли мертві тіла двох жінок та хлопчика, а також поранену 3-річну дитину.

Поліція затримала чоловіка за підозрою у вбивстві матері, дружини і двох дітей. Загиблими виявилися його 63-річна матір, 30-річна дружина та 7-річний син. Трирічна донька згодом померла у лікарні.

Як повідомляв портал Знай.ua, чоловік, якого підозрюють в жорстокій розправі над двома власними дітьми, жінкою та матір'ю напередодні Нового року, вів подвійне життя.

Також Знай.ua писав, у Київській області затримали небезпечного злочинця, якого підозрюють у жорстокому убивстві жінки.