У Києві на перетині вулиць Михайла Бойчука і Професора Підвисоцького сталася аварія за участю автомобіля Chevrolet Lacetti служби таксі Uber та двох кур'єрів Domino's Pizza на скутерах.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що двоє скутеристів, які доставляють піцу рухались по вулиці Михайла Бойчука вниз у сторону залізничного шосе. Проте на зустріч їм їхав Chevrolet Lacetti, однієї із служб столичного таксі.

Під час розвороту водій не помітив проїжджаючих в цей час скутеристів і збив обох хлопців.

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

В результаті аварії доставщиків піци з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізували в найближчу лікарню.

Разом з тим варто відзначити, що три людини загинули в результаті зіткнення вантажного автомобіля Mercedes, який рухався в напрямку Одеси і фури. Аварія сталася сьогодні вночі, близько 1:45, біля села Курячі Лози Миколаївської області.

Водій Mercedes не вибрав безпечну швидкість і не впорався з керуванням. У слідстві чого врізався у вантажний автомобіль DAF, який рухався в попутному напрямку в суміжній смузі.

В результаті зіткнення водій Mercedes і його пасажири, їх було двоє, загинули на місці. Дані загиблих встановлюються . 44-річний батько DAF не постраждав. Тривають першочергові слідчі дії.

Крім того варто відзначити, що у справі скандальної автолюбительки Олени Зайцевої, яка стала винуватцем кривавого ДТП у Харкові, знайдені невідповідності. Тепер суд, який розглядатиме апеляцію винуватиці, може прийняти кардинально інше рішення. Про це стало відомо від юриста-кримінолога Анни Маляр.

"На мій погляд, обидва винні, а винні в різній мірі. Перемогу ще рано святкувати, тому що суд виносить рішення на підставі того, що доходить до суду з досудового розслідування і те, що відбувалося на досудовому розслідуванні, я не знаю, перекриє воно обвинувальний вирок і десять років кожному з підсудних. Ми спостерігали, як люди, які звикли купувати рішення чиновників, намагалися направити це наслідок необхідне для них русло. На місці події приїхав патруль, у складі якого перебувала жінка, не просто знайома родини Зайцевої, а яка з дитинства знає і саму Зайцеву. Вона ж повела Зайцеву на аналізи", - розповіла Маляр.

Нагадаємо, під Києвом поліцейський влаштував криваву ДТП і втік.

Як повідомляв "Знай.ua", у Запоріжжі неадекват на шаленій швидкості протаранив пішохода.

Також "Знай.ua" писав, що вирок Зайцевої не прожив і тижня.

Моторошна ДТП: у Житомирі зіткнулися швидка та позашляховик