В місті Бровари Київської області 2 березня невідомий автомобіль на пішохідному переході скоїв наїзд на чоловіка, який помер від отриманих травм. Про це повідомляє РБК-Україна за посиланням прес-службу Нацполіції.

У поліції повідомили, що після події чоловік сам прийшов у відділення поліції і повідомив про дорожньо-транспортну пригоду, де й з'ясувалося, що він є працівником одного з підрозділів Нацполліції України.

"Правопорушник пояснив, що залишив місце пригоди для того, щоб самостійно з'явитися у відділ поліції і повідомити про ДТП", - повідомили в поліції.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого за ч. 2 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). У даний час Державне бюро розслідувань проводить досудове розслідування.

"Вирішується питання про затримання правопорушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України", - додали правоохоронці.

Раніше повідомлялося, що в селищі Курилово, який входить в один з адміністративних округів російської столиці, сталася страшна аварія. Відомо, що в результаті ДТП постраждали громадяни України.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Telegram-каналу Mash

"В селищі Курилово (Нова Москва) дуже велика аварія. Фура зіткнулася з автобусом (всередині - українці, мабуть, вахтовики). Вісім постраждалих. На місці вертоліт з медиками", - йдеться в повідомленні.

На знімках, яке опублікували на каналі, можна побачити, що удар був досить сильним, оскільки вантажівка і автобус розгорнулися поперек дороги і перекрила обидві смуги.

Нагадаємо, потрійне ДТП на Львівщині: масове зіткнення закінчилося трагедією, життя тримається на волосині.

Як повідомляв Знай.uа, швидка протаранила легковик у Києві: понівечені трупи ледве дістали.

Знай.uа писав, вирок Зайцевої щодо ДТП у Харкові повністю змінили.