У Харкові 16-річний хлопець вбив свою кохану, завдавши їй численних ножових поранень. Причиною жорстокого вбивства стали ревнощі.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Харкова.

"2 березня о 19:03 до Холодногірського відділу поліції надійшло повідомлення від перехожого про те, що на вулиці Набережній лежить жінка зі слідами крові. Виїздом на місце події слідчо-оперативна група виявила тіло 14-річної харків’янки з численними ножовими пораненнями", - йдеться у повідомленні.

Інцидент стався у суботу, 2 березня. Окривавлене тіло дівчини виявив випадковий перехожий на вулиці Набережній. Він і викликав поліцію.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Правоохоронці встановили на тілі 14-річної дівчини численні ножові поранення. Після проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції затримали зловмисника. Ним виявився 16-річний хлопець, який зустрічався з дівчиною.

Відзначається, що між парою виник конфлікт через її нові відносин. В результаті словесної перепалки молодий чоловік завдав своїй коханій десять ударів ножем. Ножові поранення виявили на різних частинах тіло. Після цього хлопець забрав її телефон і втік.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за п. 4, 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає довічне позбавлення волі з конфіскацією майна. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. На даний час вживаються першочергові слідчі і розшукові дії щодо встановлення свідків та очевидців події.

Нагадаємо, що одеські правоохоронці по "гарячих слідах" затримали чоловіка, який скоїв наджорстокий злочин. Наразі вже відомо, що зловмисник двома пострілами у голову вбив жінку похилого віку та її онука.

Як повідомляв "Знай.ua", підліток жорстоко зґвалтував шестикласника, звірства зняв на телефон.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві біля метро виявили тіло голої жінки.