На Волині знайшли труп зниклого три місяці тому Олександра Приймака, його тіло було виявлено в річці.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що 19-річний хлопець пішов до сусіднього села на дискотеку, проте тоді так і не повернувся. Поліція розпочала пошуки молодика та майже три місяці вони були безрезультатними.

Однак нещодавно його тіло виявили у надувному човні, який плив по річці Луга, неподалік від селища де він жив. Труп знаходився у рові, що впадає у водойму, біля села Житані, в якому жив загиблий.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Силовики відзначили, що стан тканин хлопця не дозволяє відразу визначити причину смерті за зовнішнім виглядом.

Про те, що стало можливою причиною смерті молодої людини і хто понесе відповідальність поліція не розповідає.

Разом з тим варто відзнаичти, що з'явилася провокаційна інформація про те, що винуватець кривавої аварії на Сумській у Харкові Геннадій Дронов може опинитися на волі. Цікаво, що в резонансну справу по даній аварії, в результаті якої загинули 6 людей і ще п'ятеро отримали важкі травми, може втрутитися президент України Петро Порошенко.

Так, на президентському сайті електронних петицій зареєстрували звернення до глави держави про помилування Геннадія Дронова, який разом з Оленою Зайцевою отримав 10 років в'язниці. Офіційну петицію було зареєстровано 28 лютого, а її автором виступив Андрій Федоров. На думку автора петиції, Геннадія Дронова нібито засуджено несправедливо, і тому "необхідно прийняти рішення про його помилування".

"Про помилування Дронова Геннадія обвинуваченого у скоєнні ДТП, яка мала місце в місті Харкові 18 жовтня 2017. Оскільки вважаємо, що його засуджено несправедливо. Вирок Київського районного суду міста Харкова від 26 лютого 2019", — сказано у зверненні.

За станом на ранок 2 березня, дану петицію про помилування Геннадія Дронова підписали 138 людей з 25 000 необхідних.

Нагадаємо, кошмарною смертю загинув син знаменитого хірурга.

Як повідомляв "Знай.ua", під Дніпром з'явилась небезпечна банда.

Також "Знай.ua" писав, що фанат Ганнібала Лектера пообідав печінкою однокурсника.

Смерть Захарченка у ресторані "Сепар": бойовики знайшли "американський слід"