Позов скандальної порнозірки Стормі Деніелс, справжнє ім'я якої Стефані Кліффорд, відхилив Федеральний суд США. Відомо, що жінка намагалася почати судовий процес проти американського президента Дональда Трампа.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Так, мова йде про позов, в якому Трамп назвав "липовими" показання Деніелс про те, що їй погрожував невідомий чоловік у разі розголошення зв'язків з президентом США.

"Суд згоден з аргументами Трампа, так як цей твіт є риторичною гіперболою, яка зазвичай пов'язана з політикою і публічною дискурсом у США. Перша поправка захищає цей тип риторичної заяви", - заявив суддя Джеймс Отеро.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що слова американського лідера Дональда Трампа в інтерв'ю CBS не потрібно сприймати буквально: заява взагалі не значить, що глава Білого дому вважає можливу причетність Володимира Путіна до отруєнь та вбивств. Про це прес-секретар кремлівського засідателя Дмитро Пєсков заявив у понеділок, 15 жовтня, під час зустрічі з журналістами.

Ви, знаєте, я не став би давати оцінку, що Трамп допустив можливість і так далі, як ми читаємо в багатьох ЗМІ. Тут, напевно, потрібно до лінгвістичним особливостям ставитися гнучко, іншої відповіді, зрозуміло, що бути не могло", - заявив Пєсков.

Варто нагадати, що днями Дональд Трамп прокоментував можливу відставку Міністра оборони США Джеймса Меттиса. Про це стало відомо з повідомлень ЗМІ з посиланням на американське видання CBS News. У неділю, 14 жовтня, Трамп заявив, що міністр оборони США Джеймс Меттис не говорив йому про плани залишити посаду. Крім того, Президент США додав, що у нього дуже хороші стосунки з Меттісом.

Розмови про відставку Міністра з'явилися після публікації уривків із скандальної книги журналіста Боба Вудворда "Трамп. Страх в Білому домі".

Нагадаємо, Трампу набридло панькатися з Путіним.

Як повідомляв Знай.uа Кім Чен Ин не дав Трампу подивитися на свої ядерні принади.

Знай.uа писав, нові санкції "задавлять" не тільки Росію.