У Німеччині розпочався судовий процес над відданим шанувальником Ганнібала Лектера з В'єтнаму, який зізнався, що забив молотком до смерті власного приятеля.

Як повідомляє Daily Mail, голову молодої людини та інші останки виявили під мостом, вирізану нелюдем печінку так і не вдалося знайти.

"Ганнібал Лектер був справжнім ідолом для обвинуваченого. Він регулярно дивився фільми та серіали про цього персонажа", — заявив адвокат Крістіан Штуенкель, що представляє родину жертви.

Підозрюваний спілкується з адвокатами і ріднею

Співробітники поліції вивчили історію браузера потенційного вбивці і виявили, що популярними запитами виявилися "Ганнібал Лектер", "безпечні методи вбивства" і "психологічні захворювання".

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як розповіла прес-служба місцевої поліції, в серпні 2018 року в'єтнамський студент Нхат Т., що надійшов в Йенський університет, зізнався у вбивстві свого 27-річного однокурсника Ченьсі Л. (Chenxi L.) з Китаю.

За словами прокурорів, Нхат Т. заманив Ченьсі Л. у свою студентську квартиру, сказавши, що для нього прибула посилка, де під гучну музику забив приятеля молотком.

Після вбивства чоловік розчленував тіло на шматки у ванні і поклав їх по пакетах

Деякі частини тіла були знайдені водолазами в річці Залі.

Печінка жертви відсутня, прокурори вважають, що підозрюваний міг з'їсти її, враховуючи його велику любов до персонажа Ганнібала Лектера.

Місце, де виявили рештки товариша Нхата

У фільмі "Мовчання ягнят" є сцена, де канібал-психопат заявляє: "Я з'їв його печінка з бобами і хорошим к'янті". Фраза вважається однією з найбільш культових цитат фільмів жахів.

Прокурори підозрюють, що Нхат Т. може страждати від шизофренії.

Для з'ясування душевного стану в'єтнамського студента відправили на психіатричну експертизу.

Слідство триває.

Дивіться: легендарна сцена з фільму "Мовчання ягнят"

Нагадаємо, дванадцятирічний хлопчик захотів розіграти сексуальну сцену з "Grand Theft Auto" і згвалтувавши свою шестирічну сестру.

Як повідомляв портал "Знай.uа", десятирічна дівчина ледь не загинула від рук ґвалтівника, який намагався задушити її, а потім кинув у крижаний струмок.

Також "Знай.uа" писав, що турецька поліція заарештувала жінку, яка проводила ін'єкції відбілювача і мила власної дочки Айлюль, тому що не любила дівчинку.