Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним відео. Знаменитість випустила кліп пна пісню "Любіть один одного", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка співає у блискучому аксесуарі, що нагадує намордник, а люди в ролику чомусь замерзають.

"Для мене це більше, ніж пісня. Саме тому відео вийшло більше, ніж кліп. Любов - це диво, яке є в кожному. Люди, любіть один одного. 💙", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "Вибачте,але нагадує Ганнібала Лектора,тільки гламурного 😂 треба ж було таке придумати!", "Прямо снігова королева! Круто!)", "Я ось теж не зрозуміла -навіщо ховати таке красиве обличчя під маскою?", "Віра від вашої творчості виходить якась таємнича і чарівна енергетика 🙌це непередаване відчуття ❤️".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.