У Києві поліція оперативно припинила бандитську сходку під "чуйним керівництвом" грузинського злодія в законі на прізвисько "Сфан". Про це стало відомо з повідомлення Національної поліції Києва. Як зазначається, Сфан влаштував зустріч з іншими представниками злочинних угруповань, щоб встановити і розширити свій вплив у кримінальному світі.

Як повідомили оперативники, вони прибули в ресторан на бульварі Верховної Ради, щоб перешкодити кримінальним авторитетам обговорити переділ влади і впливів на території України.

Сходка, як повідомляється, пройшла з ініціативи уродженця Грузії і злочинця в законі Джчачвлиани Лаша, "коронованого" в Тбілісі в 1985 році.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Зловмисник намагався налагодити зв'язки з іншими авторитетами і стати "куратором" квартирних злодіїв і розбійників", - розповіли в поліції.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Харкові накрили сходку кримінальних авторитетів: зібралися ділити область.

Зараз вже відомо, що правоохоронці затримали 20 осіб, які протягом життя неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальної за різними статтями Кримінального кодексу. Серед них також "злодій в законі" і місцевий авторитет "Валерсон".

Разом з тим варто зазначити, що в Харківській області прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно учасників організованої групи, які під виглядом правоохоронців вчинили низку тяжких злочинів.

Крім того, наш портал передавав, що в центрі Івано-Франківська застрелили кримінального авторитета - авто без номерів допомогло вбивцям бігти.

Повідомляється, що авторитет був застрелений зі зброї з глушником. Після того, як було скоєно вбивство, невідомі злочинці зникли з місця пригоди на таємничому чорному автомобілі без номерів. Пізніше в районі вулиці Набережна знайшли спалений автомобіль, який міг належати злочинцям.

Нагадаємо, раніше українські герої знищили відомого на Донбасі путінського найманця Іллю (Кузю) Кузнєцова.

Під донецьким аеропортом українська армія знищила російського найманця Іллю Кузнєцова на кличку "Кузя".

Дивіться: сходка лідерів кримінального світу не задалася