В Івано-Франківську прямо в центрі міста був убитий кримінальний авторитет. Це сталося на вулиці Хотинській. Ця людина багато кому "перейшла дорогу" в кримінальному світі, і цілком закономірно "піймала кулю". Місцеве видання Galka.if.ua описує вбитого як відомого в злочинних колах персонажа. Вбитий не один десяток років сидів у місцях, не настільки віддалених. За попередніми даними, на впізнання тіла прийшла дружина вбитого.

Повідомляється, що авторитет був застрелений зі зброї з глушником. Після того, як було скоєно вбивство, невідомі злочинці зникли з місця пригоди на таємничому чорному автомобілі без номерів. Пізніше в районі вулиці Набережна знайшли спалений автомобіль, який міг належати злочинцям.

Нагадаємо, раніше українські герої знищили відомого на Донбасі путінського найманця Іллю (Кузю) Кузнєцова.

Під донецьким аеропортом українська армія знищила російського найманця Іллю Кузнєцова на кличку "Кузя".

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

ТЕРМІНОВО. У центрі Франківська застрелили чоловіка

Geplaatst door Galka.if.ua op Zondag 30 december 2018

Про це стало зрозуміло зі слів волонтера Васі Вєтрова.

Також ми повідомляли, що у Харкові накрили сходку кримінальних авторитетів – зібралися ділити область.

Зараз вже відомо, що правоохоронці затримали 20 осіб, які протягом життя неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальної за різними статтями Кримінального кодексу. Серед них також "злодій в законі" і місцевий авторитет "Валерсон".

Разом з тим варто зазначити, що в Харківській області прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно учасників організованої групи, які під виглядом правоохоронців вчинили низку тяжких злочинів.

Як зазначив керівник відділу прокуратури області Антонян, злочинну групу у червні 2015 року організував і очолив раніше судимий 42-річний харків'янин. До справи він залучив 16-річного юнака, а також ще шістьох знайомих у віці від 19 до 39 років.

Харківські силовики завадили зборам криминальных авторитетів у місті.

Про це повідомив керівник поліції області.

Крім того Олег Бех розповів, що ще задовго до самої зустрічі силовики дізналися про плани кримінальних авторитетів зібратися для того, щоб "пом'янути свого колегу".

Нагадаємо, вбивство в харківському супермаркеті обростає дикими деталями.

Як повідомляв "Знай.uа" в Україні масово закривають в'язниці, небезпечні рецедивисти вже розгулюють на свободі.

"Знай.uа" писав, що депутат Безбах блиснув злодійським кільцем.

Поліція затримала кримінального "авторитета", який розшукується за вчинення тяжкого злочину