Аварія сталася близько другої години ночі 4 березня на перехресті вулиць Валентинівської і Гвардійців Широнінців. Про це повідомили Facebook-спільнота "UA.Харків".
У повідомленні говориться, що на Салтівці зіткнулися Lexus GS 250 і патрульна Toyota Prius.

Спікер патрульної поліції Харківської області Карина Курбанова розповіла, що поліцейський автомобіль їхав на виклик з включеними проблисковими маячками та звуковими сигналами.
В результаті аварії травми отримали двоє пасажирів поліцейського поліції і водій Lexus. Всі постраждалі госпіталізовані. Наразі обставини ДТП з'ясовує слідчо-оперативна група.

Нагадаємо, що У Запоріжжі гонитва копів за маршрутниками закінчилася трагедією. Поліцейський автомобіль в Запоріжжі спровокував подвійне ДТП у гонитві за маршрутним таксі. В результаті постраждала одна людина. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Запорізької області.

Також варто відзначити, що Копи потрапили в жахливу аварію на Львівщині, є жертви. У суботу, 20 жовтня, біля села Мощана, що у Львівській області, сталося страшне дорожно-транспортна пригода. На трасі Тернопіль – Львів – Рава-Руська не розминулись фура та автомобіль патрульної поліції.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що Копи влаштували безглузде ДТП: опубліковано відео. Автомобіль патрульної поліції, рухаючись заднім ходом, скоїв абсурдне дорожньо-транспортна пригода. На навчання кожного працівника нової поліції держава виділила 128 тисяч гривень.Здається, що таких витрат з держбюджету захисникам порядку мало, тому вони активно знищують робочі авто.

"Знай.uа" писав, що Помер на місці: в Чернівцях копи знесли пішохода і зникли. Як повідомив в Facebook заступник прокурора Чернівецької області Олег Пелепюк, відомості про смертельне ДТП внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато досудове розслідування. Проте місцевих жителів не заспокоїли подібні заяви. У коментарях під цим постом вони пишуть, що поліцейські "відмазують вбивць".