У понеділок, 4 березня у Черкасах було знайдено тіло бізнесмена Володимира Сотникова.

Сталося це в мікрорайоні Митниця о 10.30 у під'їзді житлового будинку, повідомляє OBOZREVATEL. Обставини події та інші дані щодо потерпілого з'ясовуються.

Розшук зловмисника здійснюється за спеціальною поліцейською операцією "Сирена".

Варто підкреслити, що ім'я Сотникова неодноразово фігурувало у скандальних справах за фактом рейдерських захоплень земель.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Відомо, що у 2018 році його люди намагалися захопити одну з агрофірм Городищенського району Черкаської області. Однак правоохоронці попередили захоплення і затримали 50 осіб. У них вилучили два пакети пістолетів, автомати, наркотики.

Пізніше правоохоронцям вдалося з'ясувати, що чоловіки прибули на територію Черкаської області з Київської, Житомирської та Харківської областей.

Нагадаємо, що у ніч на суботу, 16 лютого, невідомі обстріляли приватний будинок під Ужгородом.

Повідомляється, що будинок належить матері політика, бізнесмена, держслужбовця, екс-глави Аграрної біржі та Державної продовольчо-зернової корпорації України Роберта Бровді. Про факт обстрілу інформують у головному управлінні Нацполіції в Закарпатській області.

Поліція почала розслідування, кваліфікувавши подію як замах на вбивство. На даний час розпочато відпрацювання всіх версій причин того, що сталося, а також встановлюється коло осіб, які можуть бути причетні до вчинення злочину.

"На Закарпатті сьогодні вночі невідомий вистрілив з гранатомета в будинок місцевої жительки. На щастя, обійшлося без жертв. Правоохоронці встановлюють обставини злочину, за фактом замаху на вбивство розпочато розслідування", - йдеться в повідомленні поліції.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 15 лютого, стало відомо про затримання двох озброєних чоловіків, які будували блокпост поблизу Дніпра.

Також "Знай.uа" писав, що в Одеській області грабіжники розбилися в ДТП, втікаючи з місця злочину з награбованим. Карма наздогнала зловмисників сама – поліція не встигла втрутитися.