Загадкова історія трапилася з мешканкою Закарпаття. Повідомляється, що померлу жінку доставили в морг. Але те, що відбулося далі, шокувало всіх.

Труп жінки до смерті налякав співробітників моргу. Відомо, що тіло померлої жінки пожвавилося. Її відразу ж відправили у відділення інтенсивної терапії, але там вона, дійсно померла.

Під час першої події шістдесятидворічна пенсіонерка була у родичів в Амурській області. Ця область знаходиться на території Російської Федерації. Саме там жінка і померла перший раз. Родичі викликали співробітників правоохоронних органів і ті константували смерть бабусі. Потім викликали фахівців, які відправили тіло в морг.

В момент, коли співробітниця моргу одягала бірку на палець ноги бабусі, остання почала ворушитися. Варто відзначити, що перед першою "смертю" пенсіонерка випивала, а це могло спровокувати її повну нерухомість.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто відзначити, що певний час жінка все ж знаходилася в морзі. Як відомо, температура приміщення там дуже низька. Так, коли санітарка зрозуміла, що співробітник правоохоронних органів помилився, а жінка насправді жива, терміново викликала швидку допомогу. Пенсіонерку намагалися реанімувати сорок хвилин, так як у неї було сильне обмороження.

Потім її доставили в реанімаційну палату для надання необхідної допомоги. На жаль, в той же день жінка померла по-справжньому.

Медичні працівники стверджують, якби їй надали невідкладну допомогу, вона могла б вижити. Через те, що її відправили в морг, шанси на порятунок у жінки практично дорівнювали нулю.

На даний момент з'ясовуються всі обставини справи. Швидше за все, співробітника правоохоронних органів, який не викликав швидку, а самостійно константував смерть, по голівці не погладять.

Нагадаємо, як карієс може викликати швидку смерть.

Як раніше повідомляв Знай.uа, пояснили причини смерті відомого репера Децла.

Знай.uа писав, Нємцов передрік Путіну долю Гітлера за день до власної смерті.