Було встановлено, що аварія сталася на вулиці Богдана Хмельницького, там, де збили хлопчика на пішохідному переході.Про це повідомляє "Інформатор".

На місце події одразу прибули співробітники правоохоронних органів. Вже встановлено, що хлопчик переходив дорогу по пішохідному переході у бік училища будівництва. В цей же час Mazda їхала по вулиці в бік Слобожанського проспекту. На пішохідному переході авто наїхало на хлопчика і протащило його кілька метрів.

Свідки кажуть про те, що інші автомобілі призупинилися перед пішохідним переходом. Водій авто каже, що не помітив хлопчика.

На місце ДТП прибули медики. Після цього госпіталізували дитину в лікарню на Космічній з забоями і підозрою на відкриту черепно-мозкову травму. Хлопчикові близько 12 років. Всі подробиці аварії встановлює поліція.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що У Харкові іномарка знесла жінку прямо на "зебрі": лікарі роблять все можливе В Харкові іномарка збила жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Вчора ввечері, близько 18:20, іномарка збила жінку прямо на пішохідному переході. Вона намагалася перейти по ньому дорогу. Про це повідомляє прес-служба Нацполиции Харківської області.

"Знай.uа" писав,що Іномарка знесла двох жінок і дитини прямо на зебрі. Згідно з інформацією, близько 11 години на перехресті вулиць Василя Стуса і Катеринича 38-річний водій автомобіля Chevrolet Aveo наїхав на двох жінок з дитиною, які переходили проїжджу частину по "зебрі".У результаті автопригоди постраждали місцеві жительки – 58 і 59 років та 7-річний хлопчик. Їх госпіталізувала карета швидкої допомоги в лікарню.

Нещодавно "Знай.а" повідомляв,що У Дніпрі вантажівка збила школяра прямо на "зебрі", лікарі роблять все можливе В Дніпрі на пішохідному переході збили 14-річного школяра. 20 лютого на нерегульованому пішохідному переході біля школи №26 водій "Газелі" збив дитину. З місця аварії хлопчика забрала швидка допомога у Дитячу лікарню на космічній."ГАЗель" їхала по вулиці Каруни в бік Старого мосту.