5 березня в Херсоні в поліцію звернулася схвильована жінка.

Вона розповіла поліцейським, що на зупинці на пр. Святих Кирила і Мефодія на перехожих з ножем напав невідомий.

Поліція затримала чоловіка недалеко від місця інциденту. За його словами, він був у сварці з колишньою дружиною, свідками чого були люди на зупинці. Коли він почув про те, що скоро прибуде поліція, то почав тікати, однак безуспішно. Один зі свідків зумів знайти ножа і віддав перехожим.

З'ясувалося, що 25-річний житель Камишан у розшуку за крадіжку і викрадення.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Варто нагадати, що Поліція розглядає кілька версій вбивства власника ювелірного заводу Сергія Кисельова.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Зокрема, у поліції зазначили, що слідчі поки розглядають кілька версій моторошного вбивства в Києві. Однак основною все ж є вбивство з корисливих мотивів, адже людина займався ювелірними виробами.

"В даний час правоохоронці розглядають кілька версій вбивства киянина, який займався ювелірним бізнесом, основна з яких – вбивство з корисливих мотивів", – йдеться у повідомленні.

Разом з тим варто відзначити, що в понеділок, 4 березня, в Черкасах було знайдено тіло бізнесмена Володимира Сотникова. Сталося це в мікрорайоні Митниця о 10.30 в під'їзді житлового будинку.

Слід підкреслити, що ім'я Сотникова неодноразово фігурувало у скандальних справах за фактом рейдерських захоплень земель.

Відомо, що в 2018 році його люди намагалися захопити одну з агрофірм Городищенського району Черкаської області. Однак правоохоронці попередили захоплення і затримали 50 осіб. У них вилучили два пакети пістолетів, автомати, наркотики.

Нагадаємо, Син борця за "руський світ" по-звірячому розправився з дружиною і сином: залишив послання кров'ю

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Як у фільмі жахів: на Запоріжжі знайшли тіло без голови

Також Знай.ua" писав про те, що В центрі міста неадекват з ножем кинувся в натовп: постраждала дитина