"Чорна п'ятниця" в Україні стає все більш популярним явищем і все більше людей хочуть прикупити собі необхідного за низькою ціною. Доходить навіть до того, що люди починають вести себе, як дикі звірі, змітаючи все на своєму шляху.

На відео - будівля секон-хенду, котру штурмують люди, бо знають, що відбулось завезення нових речей. Громадяни влаштували неймовірну товкучку на вході, внаслідок чого посипалося скло вхідних дверей, але людей це не зупинило, адже попереду маячила одежа за супер низькою ціною.

Через розбите скло частина людей постраждала: у них були відкриті рани. Навіть довелося викликати швидку допомогу.

Користувачі вже відреагували на цю подію:

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

" Через мотлох готові йти по головах..сумно..Ганьба", " Невже так погано живемо, що в черзі в секонд тиснемо один-одного???!!!", "Ще б стіну роздовбали б,або через кришування залізли б)", " Ще пару років з цією владою ..за сміття битися будемо разом із дітьми . ми винні тільки ми.."

Очевидці події повідомляють, що вибивали двері дорослі чоловіки, які є перекупниками і продають потім речі на ОЛХ.

Нагадаємо, що на маму Юрія Дудя напали: у мережі з'явилося скандальне відео.
Раніше Знай.uа писав, що пішов з життя перший бас-гітарист культової британської групи Queen і друг Фредді Мерк'юрі.

Також, портал Знай.uа повідомляв, що найближчий конкурент IKEA відкриє в Україні півсотні магазинів.